Kylian Mbappe, Neymar og Cristiano Ronaldo

Det har vært jobbet med en stund med noen vanvittige planer i den franske hovedstaden og på grunn av en coronaregel som ligger på bordet hos UEFA kan det nå bli mulig. Klubber som ellers har en god økonomi vil hvis de benytter egne eller eiernes penger i en periode på tre år kunne forrykke balansen mellom inntekter ut utgifter.

Cristiano Ronaldo valgte å forlate Real Madrid for over to år siden. Da hadde han bagen full av bevis på nasjonale triumfer. Hos Juventus har han fylt på med Serie A-titler, men følge France Football har Ronaldo mistet troen på at han skal bli skikkelig historisk i Champions League ved å bli i Torino.

Superstjernen entret Juventus med tre Champions League-titler fra Real-tiden. Forrige sesong snublet Juventus igjen, og kunne ikke ønske Ronaldo velkommen med et CL-trofé. Nå skal portugiseren være lei av nesten-triumfer og vurderer overgangen som skal garantere å toppe Mesternes Mester (ikke NRK-versjonen).

France Football pleier å ha rimelig god innsikt om hva som skjer i fransk fotball. Nå hevder den franske avisen at Ronaldo søker høyere nivå på sine medpillere, og vurderer en Ronaldo-Neymar-Mbappé trio. Har France Football rett i at en PSG-overgang er på bordet. Både Neymar og Mbappé ønsker å bli værende i Paris etter Mauricio Pochettino overtok som manager, spesielt etter de kjørte over Barcelona for noen dager siden Champions League.

Les: PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden

Bare dette er verdt sinnsykt mye penger for Ligue 1-giganten. Problemet er selvfølgelig at å kjøpe fri Ronaldo og overta lønnsbetingelsene er utfordrende i disse Coronatider, selv for oljefondet PSG. – Og Ronaldo selv, han er i ekstase over å kunne spille sammen med Neymar og Kylian Mbappe.

Les på Fransk Fotball: Sinna Marseille-fans oppfordrer til boikott