Har lite å klage på om dagen. (foto: city, twitter)

Få 22-åringer har så mye oppmerksomhet rettet mot seg som Erling Haaland. Når han har måltørke, når han har kurs mot scoringsrekorder – og når han er satt på sidelinjen med skade. På tirsdag kom en oppdatering fra Guardiola hvordan det står til med skaden toppscoreren dro på seg mot Dortmund.

På lørdag var Haaland tilbake etter noen kampers fravær, og gjorde igjen jobben for City: Matchvinner på straffe i overtid til 2-1 seier mot Fulham Dette var 22-åringens 23. scoring, i en kamp han bare var på banen i 26 minutter. På onsdag venter den engelske ligacupen mot Chelsea (for Norge er det også treningskamper mot Irland, 17. nov. og Finland, 20. nov.).

LES: Lionel Messi velger å høre på sin nærmeste familie

Guardiola gir oss en oppdatering:

-Han er ikke helt tilbake ennå. Vi får se i morgen. Det viktige er at det ikke er brudd på beinet, bare en mindre ligamentskade. Ikke perfekt ennå, én uke, 10 dager, vi får se hva som skjer. Hvis han føler seg bra, spiller han for Norge, det er så viktig for spillerne, sier Guardiola ifølge Goal.

LES: Sky Sports: Manchester United endrer planen på overgangsmarkedet

Haaland er tatt ut til landslagstroppen, så da får vi seg hvordan 22-åringen føler seg. Ifølge Guardiola er det nå opp til ham selv.