Videre. (foto: villa, twitter)

Det engelske Chelsea-ikonet har bistått Dean Smith siden 2018, i en periode hvor Aston Villa har fått et skikkelig oppsving. Nå må Villa-gjengen klare seg uten Terry.

Aston Villa visste det, John Terry var bare på lån. For 40-åringen var det viktig å gi beskjed i god tid når han kjente det nærmet seg slutt på assistent-tilværelsen.

Les: Pål Alexander Kirkevold skal banke inn mål i Norge

-Det har vært en kjempestor ære og priviliegium å være hos Villa i tre år, men nå føles det riktig å ta den ekstremt vanskelige beslutningen om å komme videre, forteller Terry til klubbens hjemmside.

Som går inn i en tid med familiesamvær mens han venter på invitasjonen han trenger.

-Min umiddelbare plan er å tilbringe litt kvalitetstid med familien, og deretter forhåpentligvis få noen invitasjoner til å besøke klubber og ledere rundt omkring i Europa for å utvikle meg mot målet om å bli manager, sier Terry.

Les på Popidol: De beste filmene på Netflix for øyeblikket

Nå er John Terry allerede linket til Swanse-jobben der Steve Cooper er forventet på vei videre, men det virker ikke som Terry har noe hastverk.

Den tålmodige kongen.

Dette er tross alt noe han akter å drive med de neste 20-30 årene. Vi tror neppe vi ser Terry gå i den samme fellen som Lampard, gode ting må nødvendigvis ta noe tid før du skal stå ansvarlig for resultatene etter en handletur på rundt 2,5 milliarder kroner.

Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg