Gonzalo Castro

Det er en lang og tidvis svært imponerende karriere som nå er over, Gonzalo Castro har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla i en alder av 35 år.

Med over 400 kamper i Bundesliga var det på tide å hvile på laurbærene.


«Jeg har prøvd å nyte og sette pris på alt»


Gonzalo Castro har vært uten klubb siden han forlot Arminia Bielefeld i fjor sommer. Nå har den tidligere tyske landslagsmidtbanespilleren bestemt seg for å legge skoene på hylla.

Les: Brighton har funnet sin Graham Potter-erstatter

«Gonzalo Castro har annonsert at han avslutter sin profesjonelle fotballkarriere. Med BVB vant han DFB Pokal i 2017. Takk for engasjementet og alt godt for fremtiden,» skriver Borussia Dortmund på Twitter.

«Med stor glede og stolthet er det nå på tide for meg å se tilbake på mine 17 år med profesjonell fotball! Det har vært en utrolig emosjonell reise hvor jeg har prøvd å nyte og sette pris på alt,» skriver han, og takker sine trenere, lagkamerater og tidligere klubber.

«Jeg er spesielt glad for å ha vært i stand til å følge lidenskapen min så lenge, lære så mye og ha så mye støtte gjennom denne tiden. Takk for alt, det har vært en ære».

Totalt ble Castro notert for 38 mål og 80 assists på 421 kamper i Bundesliga siden debuten i 2004/05-sesongen. I tillegg til Arminia Bielefeld, representerte 35-åringen også Stuttgart, Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund.

LES: Liverpool håver inn titler, men klarer ikke å holde tritt med erkerival Manchester United

Merittlisten inneholder også fem landskamper for Tyskland.