Lionel Messi har fortsatt god kontakt oppover

Etter VM i Qatar skal Lionel Messi bestemme seg om fremtiden. Han har allerede annonsert det blir hans siste VM, ikke så rart med tanke på at han er 35 år gammel. – Det er mer interesse rundt er hva som skjer når hans kontrakt med paris Saint-Germain går ut på dato til sommeren.

Tidligere i høst rapporterte Argentinas Telemundo Deportes at Lionel Messi vil returnere til Barcelona sommeren 2023, når kontrakten hans med Paris Saint-Germain går ut. – Akkurat det virker mer og mer usannsynlig.

Les: Oppdaget Neymar – nå har speideren blinket ut neste store ving for Arsenal

Ifølge den spanske avisen Sport har Messi et så dårlig forhold til Barcelona-president Joan Laporta at han «ghoster» han som er en av verdens mektigste fotballedere. – Den argentinske superstjernen skal ha følt seg villedet da han dro for et drøyt år siden. Han skal også ha nektet å svare på telefoner fra folkene til Laporta når de gjentatte ganger forsøkte å få til et møte.

Barcelona skal også ha håpet på å treffe Messi i forbindelse med Ballon d’Or-gallaen, med det gikk heller ikke.

Avisen skriver videre at Messi for tiden fokuserer på PSG og Qatar-VM. Det sies at han ennå ikke er klar til å ta en avgjørelse om fremtiden, selv om kontrakten med PSG går mot slutten.

Les: Real Madrid ute etter Premier League-stjerne