Skaffet trofeene, får forsterkningene: real, twitter)

PSG-presidenten har de siste månedene fortalt verden at Mbappé ikke kommer til å forlate Paris. Da Messi-signaturen var på plass, mente Nasser Al-Khelaifi at nå var det hvertfall ingen grunn for 22-åringen å stikke. Likevel, den forpliktende signaturen fra Mbappé glimrer med sitt fravær.

I Madrid har Carlo Ancelotti mer enn nok med å holde fokuset på kampene som kommer på løpende bånd, men da Real-manageren ble spurt om det er noe ved ryktet om at Mbappé blir del av troppen, kom det et svar som ikke akkurat avkreftet noe.

Les: Overrasker: Sier nei takk til bytteavtale med Bayern München

-Jeg vet ikke om han kommer. Jeg gidder ikke å tenke over hva som kan komme til å skje, sier Ancelotti ifølge Goal.

Nå er det lett å tolke ihjel utsagn når det nærmer seg sommerlukking av overgangsvinduet, men: Jeg vet ikke om han kommer, kan ikke bety noe annet enn at døra fortsatt holdes åpen.

Ikke nok med Messi.(foto: psg, twitter)

Les på Engelske klubber: Schalke 04 hentet inn Manchester Citys Ko Itakura

Og når Ancelotti fortsetter litt hemmelighetsfull, skjønner vi at noe er på gang.

-Vi har en meget sterk tropp allerede, og det gjør meg meget tilfreds. La oss se hva som skjer i de neste ti dagene, men for øyeblikket har jeg kun fokus på den troppen jeg har, avslutter Ancelotti.

La oss se hva som skjer… for øyeblikket har jeg fokus på troppen jeg har.

Prosessen med på hente Mbappé til Madrid er høyst aktiv.

Les: Solskjær har lagt planen med Paul Pogba