Litt av en uke: Signering, debut - og rett i trøbbel med politiet. (foto: royal antwerp, twitter)

Den helttatoverte belgieren har vært en del av toppfotballen i Serie A hos Roma og Inter Milan, de siste to sesongene utleie til Caglieri. I midten av august ble det klart at femten år i Italia skulle etterfølges av retur til Belgia.

Royal Antwerp var nok overbevist om at de hadde gjort et varp da de overtalte Nainggolan, på tross av tilbud om høyere lønn hos Besiktas.

Les: Solskjær har lagt planen med Paul Pogba

Det hele ble ekstra spesielt med klubbvalg, siden Nainggolans på slutten av 2020 var utnevnt som ambassadør for ungdomsklubben sin Beerschot – byrivalen til Royal Antwerp.

Etter å ha fulgt belgieren de siste årene, kommer det ikke som noen overraskelse at han skaper bølger rundt seg, men ikke alt er like underholdende.

En uke etter at han signerte med den belgiske klubben og to dager etter debuten mot Henning Bergs Omonia Nikosia i Conference League, var Nainggolan i trøbbel. I 2017 ble belgieren stanset av politiet med for høy promille, nå var det belgisk politi sin tur til å inndra førerkortet.

Les på Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

-Han måtte avlevere førerkortet sitt i femten dager på grunn av en kombinasjon av for høy hastighet og promille, sier Nainggolans talsmann, Kristof Aaerts ifølge Het Laatste Nieuws.

Walking art.(foto: nainggolan, twitter)

Royal Antwerp har ikke uttalt seg om episoden, så det er fortsatt uvisst om det vanker straff fra klubben. Skjer dette, blir det ikke noe nytt for Nainggolan.

Les: Gidder ikke engang skjule at det pågår en greie med Kylian Mbappé