Et eksempel på karma, Gerrard? (foto: liverpool, twitter)

Tre seire for Aston Villa på fire kamper med Steven Gerrard i førersetet. Glasgow Rangers-supporterne får nok en bekreftelse på at de går glipp av noe stort. Stort var det også for Liverpool-supporterne å få sitt ikon tilbake på Anfield på lørdag. 41-åringen takket for hyllesten med å gi Liverpool-spillerne en skikkelig tøff dag på jobb.

Liverpool gikk ut på Anfield mot Villa med 13 scoringer på de siste fire Premier League-kampene. Steven Gerrard sørget for at en av verdens beste angrepsmaskiner gikk i stå, og trengte straffe for å avgjøre kampen.

Les: Ronny Deila har klart det «umulige»

Etter kampen viste Gerrard at han er all in i jobben, uavhengig om det er å nekte sitt Liverpool poeng i Premier League, poeng som som kan resultere i at Liverpool ikke vinner tittelen. Med Mo Salahs straffescoring reddet Klopp og gjengen seg, men vart nok skremt.

Steven Gerrard ble før kampen møtt med stående ovasjoner fra Liverpool-supporterne da han entret Anfield, men lot seg ikke distrahere før eller under kampen.

-Jeg prioriterer støtten fra Aston Villas supportere. Når man kommer inn i Premier League er man nødt å innse at man kommer til å oppleve de her følelsesladede dagene, men jeg forsøkte å fokusere på Aston Villa og sørget for at det var min prioritet, sa Gerrard etter kampen.

Les på Engelske klubber: Junior Firpo om tiden i Barcelona: «Ingen respekt»

Før han la til at han mente straffen Liverpool ble tilkjent ikke skulle ha kommet:

– Vi tapte kampen på et tynt straffespark, for ser man ordentlig etter så skal det være frispark til Tyrone Mings først.

Liverpool tok tre poeng, men Aston Villa-spillerne kunne gå ut av Anfield med bekreftelsen på at the gaffer, Gerrard, lar ingenting stå i veien for at de skal seire.

Les: Nå er det målprodusent Martin Ødegaard BBC stikker frem mikrofonen til