My hands are tied. (foto: rangers, twitter)

Veteranen Jermain Defoe har spilt sammen med Steven Gerrard på det engelske landslaget. Denne sesongen har Defoe tilbragt arbeidshverdagen med Liverpool-legenden bjeffende som manager. Litt snodig situasjon for den tidligere Tottenham-spilleren, eller helt greit?

Vi hadde ikke forventet at Defoe prater ned sjefen sin, men skal vi tro spissen, har Gerrard noen kvaliteter som manager som gjør ham helt spesielt skodd for jobben.

Les: Antoine Griezmann krav gir Manchester United noe å tygge på

-Gerrard blir en topp, topp, topp-manager. Han er bare et naturtalent. I forhold til å lede et lag er han fortsatt ny, men man kan se at han har det som skal til. Han sier til spillerne at døren alltid er åpen hvis vi har behov for å prate, sier Defoe til Talksport.

Ikke den første som sier at døren alltid er åpen – helt til den er lukket. Men Defoe forklarer at Gerrard er av den gode gamle managerrasen i England.

-Noen ganger er det noe man vil snakke om som kan være ubehagelig å gå til manageren med, men med Steven kan man prate om alt. Han minnner litt om Harry Redknapp og Sam Allardyce. De kan man bare gå å prate med om hva som helst, mimrer Defoe.

Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané

I tillegg til å være flink til å prate med gutta, har Gerrard denne sesongen ledet Rangers til kvarfinale i Europaligaen og frem til nyttår holdt følge med Celtic i den skotske ligaen.

Fortsatt fersk, men en helt godkjent start. Når du i tillegg har evnen til å opparbeide tillit til spillerne sine, kan dette bli riktig så bra fremover.

Les: Atletico Madrid bygger mur mot Liverpool