To gode venner

Barcelona-spissen Antoine Griezmann ville bare være interessert i en overgang til Manchester United hvis Paul Pogba ble værende i klubben. Barcelona som holder på med garasjesalg om dagen vil gjerne ha 100 millioner euro for franskmannen.

United har blitt koblet til et trekk for Griezmann de siste dagene, med en rapport som hevder at Barca ønsker 100 millioner euro for franskmannen.

Les: Sorry Solskjær, Koulibaly har kjøpt seg leilighet

Imidlertid, ifølge den franske fotballeksperten Julien Laurens, ville Griezmanns eneste motivasjon for en overgang til Old Trafford være å spille sammen med landsmann Paul Pogba.

Dette er noe som skal ha blitt fremlagt som et krav i uformelle samtaler.

Det går ikke en dag uten at det går rykter om fremtiden til Paul Pogba, de alle siste går på at han er innstilt på å bli og forsøker å overbevise Ole Gunnar Solskjær om at han vil gi alt for laget.

«Jeg vil bli veldig overrasket» sa Laurens til ESPN FC. ”Ok, det har ikke virkelig fungert for ham i Barcelona så langt denne sesongen.

“Én: Jeg tror det ville være vanvittig fra Barca å la ham gå et år etter å ha signert ham fra Atletico Madrid, med alt som skjedde, klausulen, saksøkingen og de betalte osv.

“Og med hans alder, og med alderen til Lionel Messo og Luis Suarez, kan Griezmann helt sikkert i fremtiden ta en ledelses-rolle i angrepet til Barcelona

«Ut fra det vi ble fortalt før, ville han aldri dra til England likevel».

«Hans kone Erika ønsker ikke å flytte ut av Spania, han er veldig glad i Spania, Spania er hans andre land, men sannsynligvis mer sitt land enn Frankrike, og jeg tror ikke England virkelig appellerer til ham.»

Laurens fortsatte med å forklare at Pogbas fremtid kunne spille en avgjørende rolle i Griezmanns avgjørelse på slutten av sesongen.

«Det som kan få ham å reise til Manchester United er Paul Pogba,» sa journalisten.

”Men jeg er ikke sikker på hvor stor garanti han vil ha for at Paul Pogba fortsatt vil være der neste sesong.

«Imidlertid, hvis det er en garanti for at Pogba fortsatt vil være der, tror jeg Griezmann vil elske å spille med sin beste kamerat Pogba på klubbnivå så vel som landslaget.

«Men bortsett fra det, kan jeg ikke se Griezmann gå til Manchester United i det hele tatt.»

Les: Leeds har oppdaget en spiss Chelsea har lyst på