Seks uker uten en skikkelig backup for Alisson kan bli kostbart.

Av naturlige årsaker er det lenge siden vi har hørt om Donalds mur mot Mexico, men prinsippet om å bygge mur mot noe man frykter, står der fortsatt. Overført til fotballens verden vil det si å utvide utkjøpsklausulen på sine stjernespillerne.

Forrige uke hevdet El Mundo Deportivo at Liverpool allerede i 2018 hadde peilet seg inn mot Atletico-spilleren Thomas Partey, men hadde brukt opp pengene til andre overganger.

Les: Sorry Solskjær, Koulibaly har kjøpt seg leilighet

Nå har Liverpool flust av penger, og spanske Diario AS hevder Klopp har gjenopptatt interesse for ghaneseren som var sterkt delaktig i å nekte Liverpool avansement i Champions League.

Ifølge The Telegraph er ikke Liverpool den eneste fra balløya som kunne tenkt seg den allsidige midtbanespilleren. Også Arsenal står linet opp når neste overgangsvindu enn måtte komme.

Les: Hvis Liam Gallagher får det han vil, gjenforenes Oasis

Så hva gjør Atletico når Partey har en «puslete» utkjøpsklausul på rundt 600 millioner kroner?

Tar frem «mørtel og murstein».

Diario AS hevder at Atletico nå er overbevist om at de skal lykkes med å forlenge 26-åringens kontrakt og slenge inn en dobling av utkjøpsklausulen.

Lykkes de med dette, blir det bye, bye Liverpool. I disse kaotiske tider blir 1,1 milliard kroner som Trumps drømmemur mot fienden hans i sør.

Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané