AC Milan legenden Gennaro Gattuso har overtatt manageransvaret for Napoli etter Carlo Ancelotti, og med det fått ansvaret for klubb hvor forholdet mellom spillere og eier/president er på et historisk lavnivå.

Klubben som er full av meget gode spillere leverer ikke de resultatene man kan forvente på banen, Napoli har sklidd ned på 8.plass i Serie A etter lørdagens tap mot Parma.

Les på Popidol: Den første franske Bondpiken Claudine Auger er død

Gennaro Gattuso håper inderlig at klubben lykkes med å forlenge en rekke spilleravtaler.

Dries Mertens og Jose Callejon har begge en kontrakt frem til sommeren, Napoli har startet forhandlinger, klubben er angivelig også i dialog med Piotr Zielinski og Allan, og manager Gennaro Gattuso drømmer om at utvidelser vil bli en realitet.

«Jeg håper av hele mitt hjerte at spillerne våre vil signere nye kontrakter, fordi det er få der ute som er bedre enn dem», sa Gattuso ifølge Football Italia.

Gattuso erstattet Carlo Ancelotti i Napoli og lørdag ble Ancelotti presentert som ny manager i Everton, som Gattuso også ble spurt om.

«Jeg var ikke i tvil om at Carlo ville finne en ny klubb med en gang når han så på hans erfaring og statistikk. Jeg vil ringe ham og gratulere ham, for jeg har delt mange gode øyeblikk med Carlo og ønsker ham alt godt»

Les: Bekreftet: Carlo Ancelotti ansatt som ny Everton manager

Napoli møter Sassuolo på bortebane imorgen.