(c) Bilde: Molde FK: Ruben Gabrielsen

Midtstopper Ruben Gabrielsen er på vei til den franske klubben Toulouse- Ligue 1 klubben trenger absolutt å styrke sitt forsvar så det er logisk å hente inn en vellykket forsvarsspiller. 

Den franske avisen lequipe melder at Molde-kaptein Ruben Gabrielsen kan være på vei til Toulouse. – Molde har som kjent seriemestre, ikke ved å bøtte inn mål, men å være tette bak, det har blitt lagt merke til av flere klubber i MLS og tydeligvis også en fransk klubbb i krise.

Les: Bekreftet: Carlo Ancelotti ansatt som ny Everton manager

Toulouse ligger nest sist i Ligue 1 og har bare tre seiere på sine første 18 seriekamper. Lagets åtte siste seriekamper har endt med tap, og klubben har sluppet inn flest mål av alle lag hittil i sesongen. Det kan altså være behov for defensive forsterkninger.

De som husker tilbake erindrer muligens at Daniel Braaten var Toulouse spiller i en årrekke fra 2008 til 2013.

Ruben kom til Molde fra Lillestrøm i 2014 og har allerede forlenget sin avtale en gang.

Det kan være siste mulighet for Molde å hente inn noe på sin kaptein, de har i lengre tid prøvd å forlenge avtalen som går ut til sommeren, men ønsket om å «prøve noe nytt» og tjene godt med penger ble for sterk. – 27 åringen har spilt 26 kamper for seriemesteren denne sesongen.

Les på Popidol: Den første franske Bondpiken Claudine Auger er død