35 år gamle Gary Cahill fortalte sine 1,5 millioner fans på Instagram at han stopper med 47 kamper for Crystal Palace. – For to år siden kom han på en gratis overgang fra Chelsea. Midtstopperen som startet sin karriere i Aston Villa klarte ikke komme til enighet med Eagles om en ny avtale etter flere ukers forhandlinger.

I en uttalelse publisert på Instagram fra Cahill lød det: «Etter mye tenking og overveielse kan jeg bekrefte at jeg har forlatt Crystal Palace FC etter to hyggelige to år.

«Jeg har virkelig likt tiden i klubben, og jeg vil rette en oppriktig takk til alle som er involvert i klubben, spesielt fans og ansatte som ønsket meg velkommen i familien deres i Sør -London.

Les: Klubbpresidenten bekrefter: Griezmann er med i det store spillet

«Det har vært et privilegium å spille på Selhurst Park, spesielt i den første sesongen hvor jeg fikk oppleve atmosfæren som Eagles -fansen skaper på en kampdag. Å spille foran Holmesdale Road -standen er et minne jeg vil sette særlig pris på. .

«Jeg vil ønske klubben alt godt for fremtiden og ønske dem lykke til i den kommende sesongen.»

En hamstring skade han fikk mot sin tidligere klubb Chelsea i de siste ukene av kampanjen 2019/20 så Cahill savne mye av de første månedene av forrige sesong.

Cahill spilte 20 kamper da Palace endte på 14. plass i Premier League, og scoret sitt eneste mål for klubben en 2-1-seier i Newcastle i februar.

Les: Leeds med rekordbudet Wolverhampton skulle ønske aldri kom

Palace tar sikte på å erstatte Cahill, som spilte 61 landskamper, i løpet av sommerens overgangsvindu.

Sør-London-klubben, administrert av Patrick Vieira etter Roy Hodgsons avgang, har allerede signert senterback-duoen Marc Guehi og Joachim Andersen fra henholdsvis Chelsea og Lyon på femårskontrakter i sommer.