To svært viktige og populære spillere har forlatt kongens klubb denne sommeren. – Kaptein Sergio Ramos er allerede på plass i Paris og Raphael Varane er klar for Manchester United. – Alle inkludert manager Carlo Ancelotti er klar over president Florentino Perez sin spareplan og prioriteringer.

Manageren har krevd Real Madrid gjør alt for å signere Napoli-midtstopper Kalidou Koulibaly. – Dette for å fylle det defensive hullet som veteranene har etterlatt seg. – Ifølge Calciomercato, har Real Madrid -sjefen bedt president Florentino Perez om å bruke 60 millioner pund på den senegalesiske forsvareren.

Les: ESPN: 9 Manchester United spillere foruten Paul Pogba til salgs

Selv om Koulibaly har vært en av de beste forsvarerne i Europa de siste fem årene, ville dette være et betydelig kjøp for en spiller som nettopp har fylt 30 år og for en klubb som lider økonomisk. Ancelottis vet veldig godt hva Koulibaly kan levere, de to var sammen i Napoli.

I løpet av Ancelottis tid som manager i Everton ble han spurt om spilleren og sa: «Koulibaly er den beste midtstopperen i verden-og han har mer å gå på. Han er verdt 130 millioner pund»

Les: Klubbpresidenten bekrefter: Griezmann er med i det store spillet

Det blir ikke lett! – Den nyutnevnte Napoli -sjefen Luciano Spalletti forsikret Napoli -fansen om at han vil beholde spilleren.

Han sa: «For å beholde ham, vil jeg lenke meg et sted. Finn meg noe, og jeg vil lenke meg der.»