Ancelotti forklarer, Bale lytter

Gareth Bale er defintivt ikke en favoritt blant Real Madrid fansen til tross for at han har levert noen spektakulære fotballøyeblikk og scoret noen svært viktige mål som faktisk har hentet hjem Champions League og La Liga pokaler!.

Det var overhodet ingen tvil om at Real Madrid ikke kom til å fornye den meget lukrative avtalen til Gareth Bale, han neste klubb vil bare være i stand til å betale en brøkdel av den lønna han trekker nå. Sist år var den på voksne 31,2 millioner pund, noe som tilsvarer omtrent 360 millioner i året er ferdig i Real Madrid.

Gareth Bale takker for tiden i den spanske hovedstaden på sin egen Twitter-konto, Real Madrid har ikke enda publisert sin takknemmelighet. .

Waliseren har vunnet tre ligatitler og fem Champions League-trofeer med Real Madrid på ni år.

Les: Klopp vil ha fransk spiss!

– Det har vært en uforglemmelig opplevelse som jeg aldri vil glemme, skriver Bale.

32-åringen har skapt mange store øyeblikk i den hvite drakten, men også tidvis vært utskjelt av fansen. Det har blant annet blitt hevdet at Bale ikke prioriterer Madrid øverst.

Les: ESPN: Kjempen Chiellini klar for ny klubb

Bale fortsetter karrieren et eller annet sted hvis Wales kvalifiserer seg til VM i Qatar, hvis ikke går 32 åringen inn i tenkeboksen.