Har på plass Perisic, Kostic står på lista. (foto: spurs, twitter)

Forrige sommer var Filip Kostic overbevist om at overgangen til Lazio var en done deal. Eintracht mente ikke det samme. Ifølge tysk media skal ledelsen ha gitt Lazio en falsk epost-adresse for å stikke kjepper i hjulene på overgangen til 10 millioner euro som var godt på gang. Kostic skal ha blitt rasende, men fikk samlet seg og ble med på Eintrachts historiske suksess i Europaligaen.

Med ett år igjen av kontrakten hos Eintracht skal det mer til for at Kostic blir værende i Bundesliga. Ifølge Bulinews har flere klubber meldt seg på for å signere midtbanespilleren med 7 scoringer og 15 assists denne sesongen. Juventus er på desperat jakt etter en venstrebeint wing som også jobber defensivt, noe som gjør Kostic til en perfect match. Tottenham har hentet inn 150 millioner ferske pund som skal få Conte til å smile når overgangsvinduet åpner, Kostic står følge ulike engelske medier høyt oppe på lista.

Les: ESPN: Kjempen Chiellini klar for ny klubb

Selv om Eintracht med Europaligatittelen sikret seg Champions League-billett, peker alle piler på at Kostic presser frem en exit. Rundt 15 millioner euro er alt annet enn avskrekkende for en spiller av Kostics kaliber.

Tottenham er sterkt linket til den serbiske landslagsspilleren, men har ifølge overgangsjournalist Romano fortsatt til gode å gå inn i advanced talks. Som han skriver: let’ s see what happens.

LES: Axel Tuanzebe retur til United åpner opp kjempemulighet for Leo Østigård

Denne gangen regner vi med at Frankfurt tar frem den riktige epost-adressen.