Leo Skiri Østigård

Da Leo Skiri Østigård ble presentert for italiensk presse i begynnelsen av sitt låneopphold satt latteren løst hos journalistene som fikk presentert en spiller flere bokstaver de ikke hadde enn vanlig. Den 23 år gamle midtstopperen fra Åndalsnes har gjort tingene sine bra på lån fra Brighton.

De to største italienske sportsavisene Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport skriver at Napoli er svært imponert over hva Østigård har prestert i Genoa. – Klubben som helhet har vært i fullstendig kaos denne sesongen og rykker ned til Serie B, en situasjon som egentlig var klart at ville skje før de fikk en norsk forsvarskjempe på laget.

Napoli som landet på tredjeplass og Champions League spill neste år har fått ting til å svinge under den meget karismatiske manageren Luciano Spalletti. Han ser på Østigård som en god erstatter for Axel Tuanzebe, som nylig returnerte Manchester United.

Les: Klopp vil ha fransk spiss!

Fremtiden til stopperkjempen Kalidou Koulibaly er også usikker og Napoli trenger forsterkninger i forsvar.

Overgangsjournalisten Gianluca di Marzio drar den ett hakk lenger, og hevder at Napoli allerede har lagt tre millioner euro på bordet for Østigård. Landslagsstopperen er under kontrakt med Brighton, men den utløper om noen få dager.

Les: ESPN: Kjempen Chiellini klar for ny klubb