Gareth Bale

Det var mange som var av den oppfatning at eneste grunn til at Gareth Bale i sommer fortsatte som fotballspiller etter hans kontrakt med Real Madrid gikk ut på dato var VM for Wales. – Det til tross for at Bale selv gjentatte ganger sa han spiller så lenge det er gøy og så lenge noen vil ha han.

Det store oppgjøret for Wales var gårsdagens kamp mellom Wales og England. – Bale som har som vane å score i viktige kamper måtte hinke av banen med en hamstrings skade.

Det ble ingen mål på Wales og tre på England to av dem signert Marcus Rashford og et Phil Foden. (Fra hver sin side av Manchester) – England er allerede videre til de siste 16. og Wales er ute av VM. England leder etter tre kamper Gruppe B med 7.poeng, mens Wales har bare 1.poeng nederst i gruppa.

Les: Sky Sports: Lionel Messi blir i Europa

Et 3-0-tap mot Three Lions betydde at Wales første verdensmesterskap siden 1958 ikke gikk lenger enn til gruppespillet.

På spørsmål om han vil være en del av Wales’ EM 2024-kvalifiseringskamper så Bale til BBC Sport: «Jeg kommer til å fortsette så lenge jeg kan og så lenge jeg er ønsket. Det er et vanskelig øyeblikk nå, men vi går på igjen.»

Wales klarte ikke å vinne en kamp i Qatar, med åpningsuavgjort mot USA fulgt opp av tap mot Iran og England.

«Alle er skuffet, men vi er alle stolte av det vi har oppnådd for å komme hit,» sa han. – Vi må se hvor langt vi har kommet. Selvfølgelig ønsket vi å komme oss ut av gruppen, men fotball er vanskelig. Vi levde ikke opp til forventningene våre i denne turneringen.

«Hvis du hadde fortalt oss for to år siden at vi skulle spille i et verdenscup, ville vi alle ha klypet oss selv. Vi vil alle gå ut av garderoben med høye og stolte av hverandre.

– Det har vært vanskelig i denne turneringen, vi har ikke spilt veldig bra. Men vi har gitt alt, og vi kommer ikke til å angre.»

Den 33 år gamle høyrevingen spiller for Los Angeles FC. – Han har kontrakt frem til sommeren 2023, med mulighet for et års forlengelse.

Les: Liverpool har peilet seg inn på VM-helt