Har fortsatt ikke nok sportslig suksess å friste med. (foto: united, twitter)

Kim Min-Jae ble hentet til Napoli fra Fenerbahce i sommer for 18 millioner euro som erstatter for Koulibaly. Sør-koreaneren har hatt gedigen suksess sammen med sin nye klubb. 26-åringen har vært på banen i 14 Serie A-kamper der Napoli nå troner øverst, i Champions League har midtstopperen vært på banen i samtlige seks kamper, med bare seks baklengs. Ingen ser ut til å savne Koulibaly.

Min-Jae (1,90 meter over gressmatta) har kontrakt til 2025, men har tydeligvis forutsett sin egen suksess. For i kontrakten med Napoli har han og Serie A-klubben ifølge overgangsjournalist Romano blitt enige om en utkjøpsklausul på rundt 40 millioner euro. Napoli-direktør Cristiano Giuntoli bekrefter at det er et vindu åpent, men ikke lenge.

LES: Juve-trener ble nektet å forlate skuta

-Utkjøpsklauslulen er bare gyldig for utenlandske klubber og aktiv femten dager i juli, sier Giuntoli ifølge Footballtransfers. Altså, grovt to ukers tid.

Min-Jae har de siste månedene vært linket til Manchester United, muligheten til å hente inn midtstopperen som stanset Darwin Nunez og Luis Suarez i VM, ligger åpen noen dager i juli. Tottenham og Arsenal har ifølge Footballtransfers også fulgt nøye med på sør-koreanerens eksplosive vekst, her kan det bli kø i juli.

Capitol: Julemarked i Oslo 2022