Lionel Messi har fortsatt god kontakt oppover

Det er en skjebnedag for Argentina i VM klokken 2000 møter de Polen, som leder Gruppe C med fire poeng foran Argentina og Saudi-Arabia som begge har 3. Dette skal være siste VM for Argentinas superstjerne Lionel Messi, uansett om han får trofeet han mangler.

Det er knyttet stor interesse for hva som skjer etter hans kontrakt med Paris Saint-Germain går ut til sommeren. – Det har vært intense rykter om at 35 åringen er på vei til David Beckham sin klubb i MLS, Inter Miami. Messi skal allerede ha kjøpt en luksusleilighet på Miami Beach.

Les: Liverpool har peilet seg inn på VM-helt

Sky Sports melder at Lionel Messi blir værende i europeisk fotball frem til i hvert fall 2024. – De melder ikke om han returnerer til Barcelona, som har vært hans hjem i nesten hele sin karriere, eller om han blir i Paris.

Sommeren 2021 forlot en tårevåt superstjerne Camp Nou og signerte en vanvittig avtale med Paris Saint-Germain. Den første sesongen var Lionel Messi utilpass og leverte under pari, i år derimot har det løsnet skikkelig. Han har scoret 23 mål på 53 kamper for PSG. (Målene har kommer tettere og tettere).

Les på Popidol: Kunstner hyller Norge i et av verdens mest populære PlayStation-spill