En angrepstrio for historiebøkene!

Det er ganske utrolig, men hvis vi skal tro Jonathan Barnett, Camavingas agent savner faktisk Wales store sønn Gareht Bale sin gamleklubb Real Madrid.

Agenten var på plass i den spanske hovedstaden for å forsegle fornyelsen og ble spurt om en tidligere walisisk stjerne.

Los Blancos kunngjorde offisielt kontraktsforlengelsen til Eduardo Camavinga til 2029.

Les: Sparket Quique Setien i september! Har allerede en erstatter for erstatteren på hånden

Franskmannen kom til Chamartín-laget sommeren 2021, og før det har gått to år siden han kom, har ikke Madrid nølt med å forlenge avtalen og øke lønnen, gitt de eksepsjonelle prestasjonene han har vist på banen.

Camavinga er en av de viktigste spillerne for manager Carlo Ancelotti, og han har også vist sin allsidighet ved å spille i ulike posisjoner, inkludert venstreback. Og ikke minst fansen er fornøyd med ham, noe de i lange perioder ikke var med Gareth Bale. (Bortsett når han scorte viktige og spektakulære mål)

Han agenten, Jonathan Barnett, var til stede i Valdebebas, Madrids treningskompleks, i dag for den offisielle kunngjøringen.

Barnett er en kjent skikkelse for Florentino Pérez, siden han var Gareth Bales representant i hans tid i Real Madrid.

Les på Engelske klubber: Nå er det Chelsea som skal overtale Conor Gallagher

Kameraene til El Chiringuito fanget opp agenten i den spanske hovedstaden om morgenen og spurte ham om hvordan den tidligere walisiske spilleren har det og om han savner laget. Noen oversettelsesfeil til side, Barnetts svar var tydelig nok: «Ja,» svarte han.

Bale forlot Real Madrid sommeren 2022. Den walisiske spilleren avsluttet sin periode med flere skygger enn høydepunkter, først og fremst på grunn av skadene som plaget ham i de siste sesongene og hans synkende prestasjon hver gang han gikk på banen.

Hans samlede bidrag til Madrid var imidlertid positivt, da han dro etter å ha vunnet fem Champions League-titler, og spilte en avgjørende rolle i mange av dem, for eksempel seieren mot Liverpool i 2018 og scoret det sentrale målet under comebacket i La Décima (The Tiende) i 2014 mot Atlético.

Bale pensjonerte seg i januar etter et kort opphold i MLS, nærmere bestemt med Los Angeles FC.

«Wales, Golf, Madrid. I den rekkefølgen»

Barnett svarte ikke bare på spørsmålet om Bale, men hadde også muligheten til å diskutere den nylig fornyede Camavinga og hans iver etter å ha en lang og vellykket karriere i Real Madrid. Han kalte det «fantastisk», sa at det er «en drøm for ham og for alle», at han elsket Madrid og at han håper å være her i lang tid fremover.

Les på Capitol: KFUM Oslo får bygge ny stadion dager etter opprykk til Eliteserien

Samtidig som det ble snakket om Bale i den spanske hovedstaden var stjernen selv og møtte gamle venner i Tottenham. – Ser ut som om han savner de litt også!