Pacheta

José Rojo Martín, kjent som Pacheta overtok i september som manager for Villarreal. – La Liga klubben som de siste årene har landet nærmere toppen enn bunnen av tabellen har før dagens hjemmemøte med Atletic Bilbao.

I sommer mens franske Quique Setien fortsatt var manager hentet de inn Alexander Sørloth som de siste to årene hadde vært på utlån hos Real Sociedad fra RB Leipzig.

Den norske angriperen har levert varene, senest mot Granada på mandag. – Men det holder ikke.

Les: Real Madrid må ut med 700 millioner for å hindre en av Europas beste fra å dra til Premier League

Villarreal retter allerede nå blikket mot ny manager etter Pachetas skuffende start i klubben.

Det er trygt å si at Villarreal har hatt en skuffende sesong så langt. Foran dagens kamp mot Athletic Club sitter Groguets på 12. plass, som er godt under der de har vært de siste årene.

Siden Pacheta kom som manager, og erstattet den sparkede Quique Setien i september, har resultatene til Villarreal ikke snudd. De har bare vunnet to av sine siste syv La Liga-kamper, hvorav den siste kom mot Granada på mandag.

Det ser ut til at Villarreal-sjefene ikke er overbevist etter Pachetas underpresterende start, ettersom det allerede er planer om å erstatte ham som manager. Ifølge Angel Garcia (via MD) har Marcelino Garcia Toral blitt identifisert som klubbens neste manager, og han vil etterfølge Pacheta på slutten av sesongen når kontrakten hans går ut. Marcelino var tidligere ved roret i Villarreal mellom 2013 og 2016, og hadde en stort sett vellykket tid som leder.

Les: Guardiola overbevist han har verdens beste i City-troppen

Marcelino kan imidlertid komme på forhånd hvis formen til Villarreal ikke tar seg opp i løpet av de kommende ukene. Med tanke på dette ser Pacheta ut til å være under hardt press for å beholde jobben resten av sesongen.