Simeone viste med Suarez og Griezmann at han ikke er så nøye på hvor spillerne har vært. (foto: atletico, twitter)

Forrige sesong var Marcos Alonso en av de mange som spaserte inn på Camp Nou på free transfer. Chelsea og spanjolen ble enige om å rive i stykker kontrakten på begynnelsen av september, dagen etter signerte spilleren med 212 kamper i den blå drakta med La Liga-klubben. Nå er Alonso igjen i samtaler for et klubbytte. Et bytte som kommer til å skape litt bølger.

32-åringen har 43 kamper i Barca-drakta, men har møtt sine utfordringer hos Xavi og gjengen. Kontrakten løper ut neste sommer, Barcelona har opsjon på ytterligere sesong, men ifølge Footballtransfers går det mot at Barcelona ikke utnytter muligheten. Den endelige avgjørelsen skal tas i slutten av januar.

LES: La Liga-klubb kastes ut av cupen etter seier (!) mot 5. divisjonslag

Nå melder Footballtransfers Diego Simeone og Atletico Madrid har signalisert sin interesse for å signere den tidligere Chelsea-stjerna på ettårskontrakt.

For å sette det hele i perspektiv. Signerer Alonso for Atletico Madrid, blir dette overført til norske forhold: Først spill for Vålerenga, så Lillestrøm, så RBK. Marcos Alonso startet nemlig karrieren hos Real Madrid på akademiet (fikk 1 kamp på førstelaget), har siden 2022 spilt for erkerival Barcelona og kan ende opp hos Atletico Madrid, som heller ikke er særlig godvenner med de to andre La Liga-gigantene.

F7: En vakker gest ved Max-plattformen etter Matthew Perrys død

Med Atleticos signering av Luis Suarez og retur for Griezmann, har vi tidligere sett at Diego Simeone ikke er så fintfølende når det gjelder hvor spillerne kommer fra.