Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og Karim Benzema

Når Gareth Bale fra Wales gidder er han verdens beste høyreving. – Dessverre for Real Madrid som i 2013 hentet Gareth Bale for litt over en milliard og ga han en imponerende lønning var motivasjonen for Golf og landslaget ofte større enn spill dem.

Kommunikasjonen med fansen i kongens klubb var en katastrofe, 33 åringen orket ikke å lære seg spansk og med det startet følelsen av at ting ikke var så nøye. – Blodfans setter ikke pris på det!. Til tross for å være en fantastisk spiller og faktisk helt avgjørende i mange viktige kamper ble aldri forholdet helt reparert.

Les: Vil av familiære årsaker fortsette å tjene 3 millioner i uka

Nå er det slutt, Gareth Bale legger opp, bare 33 år gammel noe han forteller til alle på Instagram. – Han har også laget en som er forbeholdt folk fra Wales. «Min reise på den internasjonale scenen er noe som ikke bare endret livet mitt, men også hvem jeg er»

Bale startet proffkarrieren i Southampton, før han dro videre til Tottenham. Deretter gikk han til Real Madrid. Hans siste klubb ble Los Angeles FC.

– Jeg har delt garderobe med gutter som har blitt brødre og støtteapparat som har blitt familie. Jeg har spilt for de mest utrolige managere og følte støtte og kjærlighet fra den mest dedikerte fansen i verden. Takk til hver og en av dere for at dere har vært på denne reisen sammen med meg, skriver Bale.

Les: Innfører ny knalltøff regel på Old Trafford

Han står med 111 landskamper for Wales. Seks ganger har han blitt kåret til årets walisiske fotballspiller.

Da han debuterte i 2006, ble Bale den yngste til å spille en landskamp for Wales. Den lynraske vingen endte med 41 mål.

Bale har helt sikkert noen planer for fremtiden, men først skal det slappes av!! Skikkelig.