Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

I en preseason-kamp på Old Trafford i sommer valgte Cristiano Ronaldo og noen andre spillere å forlate stadionen da de ble byttet ut. Etter hendelsen gikk Erik ten Hag ut og sa at dette ikke er en atferd han kommer til å akseptere av en Man United-spiller. På onsdag gikk CR7 igjen i garderoben før kampslutt og droppet medspillernes feiring av den ekstremt viktige 2-0 seieren over Tottenham.

Det var helt tydelig at ikonet ikke er fornøyd med Ten Hags fordeling av spilletid. Nå viser klubben at dette ikke er forenlig med å spille i den ikoniske drakta. Ronaldo er ikke del av lørdagens PL-tropp mot Chelsea, kom det tørt i en pressemelding fra United.

LES: Droppet Ronaldos superagent etter tre bomturer

-Resten av troppen er fullt fokusert på å forberede seg til kampen, kommer det videre.

Etter Tottenham-kampen fikk Ten Hag spørsmål om hva han syntes om Ronaldos tidlige exit. United-manageren var selvfølgelig mer opptatt av å glede seg over seieren, men la til at han vil deal with it på torsdag.

På torsdag fikk Ronaldo den største straffen for en som lever og ånder for suksess under spotlighten. Demonstrer mot manglende spilletid, så blir det garantert mindre tid på kamparenaen. Erik ten Hag har talt.

LES OGSÅ: Droppet signering av spissen som kan matche Haaland

Vi er stygt redd denne historien ikke får en happy ending.