Silva tar noen ekstra ord med tomålsscorer Mitrovic. (foto: fulham, twitter)

For to sesong siden var det Liverpool som skulle ønske Leeds velkommen tilbake til verdens tøffeste liga. Gjengen til Marcelo Bielsa satt igang et vanvittig angrepskjør der Jürgen Klopp og Liverpool såvidt slapp fra det med skrekken. På lørdag skulle de røde igjen ta imot en nykommer, men denne gangen ble det poengtap.

Forrige sesong vant Manchester City Premier League ett poeng foran Liverpool. Inneværende sesong startet med at Liverpool ga fra seg poeng til Fulham, poeng som er nok til å avgjøre kampen om tittelen. 2-2 mot Champions League-finalistene var litt av en retur til Premier League for Fulham.

LES: Footballtransfers: United begynner å skjønne at Antony er tapt – snur mot toppscorer til under halve prisen

Milliard-investeringen Darwin Nunez slapp til med én scoring (den andre av Salah), men Fulham og tomålsscorer Alexandar Mitrovic sørget for å måle Liverpool både i forsvar og angrep.

Vi tipper det var en dansk landslagsspiller som fulgte ekstra godt med. De siste ukene har Jannik Vestergaard vært tett linket til Fulham, ifølge Leicester Mercury har Marco Silva og gjengen lagt inn et konkret bud til Leicester.

Vestergaard. (foto: leiicester, twitter)

30-åringen som ble hentet fra Southampton i 2021 har to år igjen av kontrakten, denne sesongen har han begynt på benken mot Sevilla forrige søndag, og forventes heller ikke å starte mot Brentford på søndag.

Ifølge den engelske avisen er Leicester åpne for salg, og krever rundt 12 millioner pund for midtstopperen. Vi tipper dansken likte det han så på Craven Cottage på lørdag.

LES: Jose Mourinho har brukt magien sin – Roma rykket på lørdag opp som tittelkandidat