Ten Hag skuer utover troppene. (foto: united, twitter)

Antony ønsker seg til Old Trafford, men Ajax har sendt nok spillere (og suksessmanager) ut av klubben, nå jekker Ajax-boss Edwin van der Sar prisen opp til avskrekkende 84 millioner pund, noe som selv for Manchester United er svindyrt for denne spilleren. Ifølge Footballtransfers har United peilet seg inn på et alternativ – også fra Eredivisie.

Footballtransfers hevder de røde har siktet seg inn mot PSVs toppscorer Cody Gakpo. I den nederlandske landslagsspilleren får United en angrepsspiller som forrige sesong viste at han på tross av de tolv første kampene ute med skade, kom tilbake med imponerende 21 scoringer og kåret til Dutch Fotballer of the Year.

LES: Jose Mourinho har brukt magien sin – Roma rykket på lørdag opp som tittelkandidat

De siste årene har Gapko vært fulgt tett av klubber som Arsenal, Juventus og Barcelona, 23-åringen har en høy stjerne hos landslagstrener og tidligere United-manager Louis van Gaal.

Ifølge footballtransfers er United villig til å betale rundt 40 millioner pund for 23-åringen. Aksepterer PSV budet for spilleren med markedsverdi på rundt 25 millioner pund (transfermarkt), betyr dette en pris på under halvparten for det Ajax krever for sin brasilianske ving.

Ifølge overgangsjournalist Romano «tenker» fortsatt United-ledelsen på om de skal gi etter for Ajax sitt krav på 84 millioner pund, i mellomtiden fyres det løs med Premier League-start og full action. Ifølge Footballtransfers er det heller ikke plankekjøring for United hvis de går for Gakpo, der Eredivisie-klubben kun er åpne for bud fra United etter at Champions League-kvalifiseringen er over. Nå venter Monaco i tredje runde playoff, siker PSV kvalifisering, kan dette være nok til at Gakpo-døra lukkes for United.