Let Romero go.

Bare for å si det med en eneste gang, den argentinske keeperen Sergio Romero er fantastisk god. – Dessverre spiller han på samme lag som David de Gea som foretrekkes av manager Ole Gunnar Solskjær såvel som hans forgjenger Jose Mourinho.

Så langt har Sergio Romero på utmerket vis spilt alle FA Cup-kamper frem til semifinalen mot Chelsea hvor en slapp De Gea ble valgt. En overraskende avgjørelse, spesielt med tanke på den synkende formen til den spanske keeperen.

Les: Luka Zidane forlater Real Madrid

David de Gea er ikke lenger verdens beste keeper

– Da Manchester United tapte og røk ut av cupen ble ikke argentineren mindre irritert.

ESPN melder at Romero skal vurdere sin videre karrière i Manchester United, det er et år igjen av hans fire års avtale. Everton manager Carlo Ancelotti ønsker å utfordre sin førstekeeper Jordan Pickford. – Etter tapet 3 – 0 mot Wolves tidligere i måneden tok manageren sin førstekeeper til side og ga beskjed om at nå trengs den en kraftig forbedring. Skulle Sergio Romero gå til Everton vil det trolig være en vesentlig lettere vei til mer spilletid, enn hvis han blir værende.

Leeds har benyttet 20 år gamle Illan Meslier siden førstekeeperen Kiko Casilla fikk karantene for rasisme i februar. Selv om unggutten har gjort jobben, trenger de mer å spille på.

Les: Leeds sikrer førstekeeper og supertalent

Debatten omkring Manchester Uniteds utlånte og meget talentfulle keeper Dean Henderson går for fullt. – Mange mener at det han viser for Sheffield United viser han er klar for å hentes tilbake mens keeperlegende Peter Schmeichel mener to år til ute er det beste.