Zlatan Ibrahimovic

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic kan selv velge om han vil fortsette et år til for AC Milan eller ikke. Mens verden tipper på en overgang til den svenske klubben Hammarby som han har kjøpt seg inn i er vi av en annen mening. – Det er to årsaker til at vi i Sporten tror han velger å fortsette til tross for alt kaoset i AC Milan.

Den første og viktigste grunnen er at Zlatan er i fantastisk god form. – 38 år er bare et tall når man bøtter inn mål og har det gøy. Det er ingen på AC Milan som går inn i taklinger med større engasjement enn deres eldste spiller og største stjerne. Farten og styrken i angrepene er mildt sagt imponerende.

I tillegg benyttet han sin stjernekraft for å beholde klubb legende Paolo Maldini som sportsdirektør, det ville ikke virket med mindre han hadde kommet med lovnader om å bli.

Les: Paolo Maldini vant maktkampen, Ralf Ragnick måtte ombestemme seg

Zlatan har bitt godt ifra seg etter at han kom til AC Milan ved årsskiftet, klubben har faktisk sanket like mange poeng som Juventus siden Zlatan ble en del av laget. – ikke bare har han satt åtte mål selv han har også levert fire målgivende pasninger på 18 kamper i alle turneringer.

I tillegg til å være en genial fotballspiller er Zlatan Ibrahimovic en meget dyktig kommunikatør, nå har han skapt oppmerksomhet på nytt ved å legge en video ut på Instagram. – En video som nærmer seg fire millioner visninger.

Les: Luka Zidane forlater Real Madrid

Se dette innlegget på Instagram

and i’m just warming up

Et innlegg delt av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

«Så dere tror jeg er ferdig og at karrièren min snart er over. Dere kjenner ikke meg. I hele mitt liv har jeg måttet kjempe, ingen har hatt troen på meg, så jeg har måttet tro på meg selv»

«Og nå tror dere jeg er ferdig. Til alle dere har jeg bare en ting å si. Jeg er ikke som dere, ettersom jeg ikke er dere. Jeg er Zlatan Ibrahimovic, og jeg driver fortsatt på med oppvarmingen».

Det som er helt tydelig, Zlatan Ibrahimovic ikke har tenkt å gi seg med det første han har faktisk bare så vidt begynt.