Frenkie de Jong

Hvis du tror sjefene på Old Trafford har lært at penger ikke løser alt tar du feil. – Det som nå skal redde Manchester United fra å sakte, men sikkert gli nedover tabellen neste sesong er Barcelonas Frenkie de Jong. Ny manager Erik ten Hag kjenner 25 åringen godt fra tiden i Ajax, men den nære og gode relasjonen har ikke vært tilstrekkelig for å friste den sentrale midtbanespilleren til å forlate sin drømmeklubb. – Barcelona!!

Daily Star melder at Manchester United skjønner de må kompensere for manglende spill i Champions League hvis de skal ha en sjans for å få til en overgang i sommer. – kompensasjonen kommer i form av en vanvittig lønning på 395 000 pund i uken. Noe som ved siste utregning utgjør omtrent 4,7 millioner.

LES: Jens Petter Hauge i full «steam» får ny kontrakt og et kraftig lønnshopp

Frenkie de Jong blir, hvis han aksepterer, Manchester Uniteds best betalte spiller noe som selvfølgelig vil gjøre alle de andre superstjernene sjalu.

Les: Elon Musk kan være faren til Amber Heards biologiske datter

Vi må heller ikke glemme, Barcelona vil sikkert ha litt cash også. – De sitter på en kontrakt frem til sommeren 2026 og etter hva Marca skriver, vil ha godt over milliarden for å tenke på å selge. Barcelona kjøpte for 86 millioner euro i 2019 fra Ajax.