Bayern München har en rimelig fornuftig tilnærming til lønninger som i stort er en god ting, men av og til mister den tyske storklubben spillere de helst ville beholde.

Det siste eksemplet er David Alaba.

United i kontakt med Bayern ving!

Les: Solskjærs største suksesshistorie har signert for mer

Tyske Bild rapporterer at Manchester United vurderer å by på Bayern Münchens Kingsley Coman. Den tyske klubben sies å være redd for at vingen ikke vil forlenge kontrakten, som utløper om to år. – Det er ikke slik at Kingsley Coman går for lut og kald vann i dag, han tjener tross alt 140 000 pund i uken, noe som var mer enn David Alaba fikk, men når Manchester United er klare til å tilby franskmannen hele 260 000 pund i uken er det klart det frister.

Manchester United har lært å bli røffere i overgangsmarkedet og vet en overgang, og kjøpspris, vil bli enklere og billigere hvis de har en spiller på hånden som presser på for en overgang. Kingsley Coman har så langt ikke ønsket å forlenge sin kontrakt, noe som kan presse frem et salg allerede i sommer. – Jo nærmere utløp av kontrakt jo mindre vil Bayern München sitte igjen med.

Denne sesongen har Kingsley Coman scoret tre mål og ni assistanser på 17 kamper.

Les på F7: Borussia Dortmund selger ikke Haaland i sommer