Gi ballen til Cavani, lads! (foto: united, twitter)

Fotball er ferskvare. Tidligere meritter kan en stjernespiller surfe på når han legger opp. For når dommeren blåser til kamp, er det prestasjonene der og da som betyr alt. Men det forutsetter selvfølgelig at du får spilletid av manageren.

Litt svømmende innledning, men skal vi tolke Gareth Bales agent, er det mye som skal sies – uten å si noe konkret om situasjonen hos Tottenham.

Les: Lopetegui tok grundig feil om Haaland

Engelsk presse har satt igang sin favorittøvelse med å så tvil om en spillers prestasjoner, motivasjon og potensiale. De siste månedene har det vært Gareth Bale som er viet denne oppmerksomheten.

-Når folk sier «hva er skjedd med ham»… Han har vunnet flere trofeer i utlandet enn noen annen britisk spiller i historien. Han har gjort det godt økonomisk og har penger nok til resten av livet sitt. Han har en riktig god livsførsel, så det er det som har skjedd med ham, begynner agent Jonathan Barnett til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Mason Greenwood forlenger med Manchester United

Og så rettes skytset mot Mourinho.

-Han er på vei mot slutten av sin karriere, men dere må virkelig spørre Mourinho om det (hvorfor Bale ikke spiller fast), avslutter Barnett.

Vi mener José Mourinho har bommet på hvordan han disponerer Bale. 248 minutter i Premier League for Tottenhams største sønn – i sesongen som så langt holder Tottenham helt utenfor spill i Europa! Da er det på tide å tenke nytt. Når Mourinho virkelig gir Bale tilliten og oppgaven med løfte klubben i Premier League, da kan gode ting skje.

Manchester United hentet inn sauegjeteren Edinson Cavani, spilleren som har en tilsvarende bakgrunn som Gareth Bale med å avgjøre de tette kampene. Solskjær ga urugayaneren en rolig start, før han slapp Cavani skikkelig løs. Etter dette har 33-åringen vært med på å løfte United på treningsfeltet og til andreplass i Premier League.

Jose Mourinho har redusert Bale til en fotnote hos Tottenham. Potensialet til walseren er så ufattelig mye større – hvis han gis en skikkelig sjanse.

På tide å wake up and smell the coffee, Mourinho. Bare se hva Solskjær har sluppet løs:

Les: Julen Lopetegui overbevist han kan foredle skuddfoten til Liverpool-flopp