Evertons manager Frank Lampard er i enda større trøbbel etter dagens tap mot Wolverhampton. Statistikken taler i mot at Chelsea legenden blir lenge i jobben. – En PPM på 1.10 skriker nedrykk og det er nettopp det som er i ferd med å skje.

talkSPORT ekspert Dean Saunders mener Everton ikke bør Frank Lampard

«uansett hva»

Dagens bunnkamp startet bra, alt gikk på skinner for Everton, Yerry Mina go hjemmelaget ledelsen etter bare syv minutter, men mål fra Daniel Podence og Ait-Nouri ga Wolves seier i Julen Lopetegui sin debutkamp.

LES: Gir opp Kylian Mbappé enda en gang

Den tidligere manageren for Sevilla og Real Madrid som også var suksessfull landslagssjefen for Spania ble hentet inn rett før VM pausene for å redde Wolverhampton som var under den røde streken fra nedtrykk.

Les: Bayern-legenden Boateng har rotet det skikkelig til

Det startet bra, Julen Lopeteguis menn er oppe på 18. plass på Premier League-tabellen, bare et poeng bak Everton på 17. plass.

Flere spørsmål om Lampards fremtid i klubben vil uten tvil bli reist med Everton som lider syv nederlag på sine siste ni kamper.

«Det er klart at Frank Lampard er i store problemer, men jeg ville ikke sparke ham uansett. Han prøver å få dette laget på rett spor»

«De har gått glipp av sjanser i dag, de burde ha vunnet»

«De kan ikke fortsette å skifte ledere,» la Saunders til. «Det er bare latterlig, de må gi noen en sjanse til å reparere skaden som er gjort.

«Frank Lampard vet at han må gjøre det riktig, og det vil han.»

Everton er ikke eneste som kommer til å merke at Wolverhampton har hentet inn en mestermanager. Lørdag tar de imot Manchester United, en kamp Erik ten Hag ikke har råd til å tape.