Har bestemt seg for å ta tilbake keepertronen. For Solskjær har spanjolen aldri forlatt den.

Det var en gigantisk tabbe fra stjernekeeper David De Gea som endret utfallet av kampen mellom bunnlaget Watford som bare en gang tidligere har vunnet så langt i Premier League sesongen.

United hadde Paul Pogba tilbake i troppen etter en lengre skadepause, men franskmannen inntok sin plass på benken fra start.

Les: Daley Blind var svimmel og har fått påvist hjerteproblemer

Den første omgangen ble en lavmælt affære uten noe særlig å melde fra noen av lagene. Man skulle forvente at Manchester United ville ta føringen noe de faktisk gjorde, men det var spill helt uten «pasjon».  Den største sjansen kom til Uniteds Jesse Lingard, som ble sendt alene med Watford-keeper Ben Foster, men Lingard lobbet akkurat ballen over målet.

Manchester United har vunnet både mot Tottenham, Manchester City og Chelsea, mens de har gått på tap mot Bournemouth, Astana og nå Watford.

Keepertabbe

Watford-spiss Ismaila Sarr sparket ballen i mål og det uten spesielt stor fart på ballen, men på en eller annen måte klarte ballen å gå mellom hendene på David De Gea. – Det ble ikke bedre for Manchester United, bare fire minutter senere sørget Aaron Wan-Bissaka for å gi Watford straffe som Troy Deeney hamret i mål.

Les på Popidol: Hvordan kan en 8-åring tjene 200 millioner i året?

Ole Gunnar Solskjær reagerte like etter ved å bytte Mason Greenwood og Paul Pogba i jakten på et resultat.  Imidlertid var det Watford som fortsatte å skape de største sjansene, selvom Manchester United hadde ballen mest og vertene fikk to store muligheter til å øke til 3-0, men manglet det siste.

Det betyr at Watford nå er på poeng med Norwich på 19. plass, mens Manchester United fortsatt er nummer åtte med 25 poeng på 18 kamper.

Les på Helsesjefen: Stjernekokk Jamie Oliver har gått ned 12 kilo ved å endre noen små ting

Watford – Manchester United 2-0
50′ 1-0 Ismaila Sarr
54′ 2-0 Troy Deeney