Mauricio Pochettino

Tidligere Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino sier at han er klar til å komme tilbake i managerstolen raskt, og viser ingen interesse for å ta sabbat.  Argentineren, som ledet Spurs til Champions League-finalen forrige sesong, ble sparket av Nord-London-klubben forrige måned og erstattet av Jose Mourinho.

Samtidig som han snakket i et intervju om sin «kjærlighet» til Tottenham, utelukket han ikke en retur til Spurs på et tidspunkt i karrièren og sa at det ikke var noen klubb som han ikke ville snakke med – selv ikke Arsenal.

Les: Verdensmester Martin Peters er død 76 år gammel

I sine første kommentarer til journalister siden utgangen fra Spurs, sa Pochettino at etter å ha tilbrakt tid sammen med foreldrene og familien i Argentina, er han nå i gang med å forberede seg på hva hans neste utfordring blir.

«Etter fem og et halvt år i Tottenham er det en merkelig tid for oss, men samtidig veldig avslappet, veldig glad når jeg ser bakover og selvfølgelig åpenbart at man i livet trenger å komme deg videre».

Pochettino fortalte en liten gruppe reportere i Qatar i forkant av klubb-VM-finalen mellom Liverpool og Flamengo at han ladet batteriene og «å være klar hvis noe kommer, og selvfølgelig (jeg er) åpen for å lytte».

På spørsmål om en mulig retur til Premier League sa Pochettino: «Selvfølgelig er jeg glad i Premier League, jeg elsker de engelske fansen, jeg synes det er en av de beste ligaene i verden, og jeg tror for enhver manager at det er så spennende å være involvert i Premier League.

«Men vi får se, det er ikke bare Premier League, det er forskjellige ligaer i verden, forskjellige klubber som kan være spennende, for å gi deg en utfordring som kanskje er annerledes.

«Nå er det sant at vi ikke har hatt tid til å tenke på mye av fremtiden, vi har bare tenkt på oss selv, til å komme oss og være klar, fordi det er nøkkelpunktet, å være klar når noe skjer og å være mer forberedt på å gi til en klubb som er interessert i deg, det beste av deg, «sa han.

Tottenhams erkerivaler Arsenal sparket den spanske manageren Unai Emery i forrige måned, noe som førte til noen mediespekulasjoner om Pochettino kunne være et mål for dem.