Ikke akkurat happy days med Conference League (foto: leicester, twitter)

Forrige sesong ledet den tidligere Celtic-manageren Leicester til deres første FA Cup-tittel i klubbens historie. Claudio Ranieri ga Leicester den historiske Premier League-titlen 2015/16, sesongen etter var mirakelmannen sparket. Nå kan det være Rodgers sin tur til å straffes for suksess som ikke følges opp.

Det er liten tvil om at Leicester nå er i en helt annen posisjon i Premier League enn forrige sesong. Rodgers har snust på Champions League-kvalikplass de to siste sesongene, per medio februar må vi scrolle helt ned til 11. plass på tabellen for å finne London-klubben.

Les: Spansk media: Liverpool kan nå bli den STORE vinneren på overgangsmarkedet

Når Leicester i tillegg er ute av FA Cup og Europa League, er det ikke så mye mer å klamre seg til av håp for at sesongen ender med et smil.

Ifølge Football Insider står jobben til Rodgers på spill i hver eneste Premier League-kamp fremover. Taper Leicester mot Wolves til helgen, hevder Football Insider at Leicester har bestemt seg for å sparke Rodgers.

Historie, snart historie (ikke så vanskelig å se på bildet hvem som vant denne kampen.

Les: Selv Marcus Rashford er drittlei tyske journalister

Når du som klubb økonomisk rigger deg for gjentagende suksess, da trengs en syndebukk når det butter. Brendan Rodgers har ufrivillig påtatt seg den rollen hos Leicester. Selv om Rodgers går seirende ut av kampen mot ulvene til Bruno Lage, er dette et løp som enten neste uke, uken etter, eller uken etter dette er kjørt for Rodgers.