United-spillerne kjemper på mange fronter om dagen. (foto: united, twitter)

Vi må selv innrømme at vi henger oss på historier om trøbbel i United-leiren, nå ber Marcus Rashford om at media slutter å bli lurt av ryktemakere med en agenda.

Sannsynligheten for at kjemien ikke er helt på topp hos United-spillerne denne sesongen er stor, likevel er det ikke tvil om at det pågår en kollektiv mediekampanje for å blåse opp problemene hos verdens største klubb.

Les: Spansk media: Liverpool kan blir den STORE vinneren på overgangsmarkedet

Dette er en del av bildet Rashford og gjengen må takle når de har dratt på seg Man United-drakten, men når journalister kommer med «dette er sant»-uttalelser som ikke stemmer, da blir det for drøyt for sindige Rashford.

Tyske Bild selger godt på spilleres og klubbers nedturer, men sjefredaktør Christian Falk har rykte på seg å ha gode kilder som kan gi et godt bilde av situasjonen i de største klubbene. I tilfellet United mener Marcus Rashford at Falk blåser vind inn drittkasting-seilet.

Vi skjønner United-spilleren godt, men det pleier sjeldent å komme noe positivt ut av svare journalister på sosiale medier. Falk tok gladelig imot pasningen fra Rashford og responderte på twitter: -Ikke sant, og det vet du, Marcus Rashford.

Att og fram er like langt.

Les: Engelske Jack O’Riley skifter landslag på minuttet hvis det betyr VM-billett