Poster-boys.

Kylian Mbappe ser ut til å værer tapt for Paris Saint Germain etter denne sesongen og Real Madrid ser ut til å være neste stoppe klubb for superstjernen. Men de siste dagene har ryktene om andre klubber har meldt seg på i kampen om Mbappe.

Så hva har PSG tenkt å gjøre for å få fotballverden til å glemme at klubben som vil fremstå som Europas ledende mister sin mest verdifulle spiller.

Paris Saint Germain er interessert i å hente Cristiano Ronaldo fra Manchester United til sommeren, i følge 90min.

37-åringen kom tilbake til United i sommer etter 12 år borte, og valgte å gå til de røde djevlene igjen i stedet for å slutte seg til naborivalene City – som hadde sett nær å hente ham til Etihad Stadium etter at han bestemte seg for å forlate Juventus.

LES: Paul Pogba presser Manchester United

Ronaldo trodde at han ville komme til et United-lag som er i stand til å utfordre om æresbevisninger, men det har ikke blitt noe av – til tross for at han har levert 15 mål på 23 kamper.

90min forstår at Ronaldos agent Jorge Mendes har fått henvendelse fra PSG ang Ronaldo – som vil danne en historisk front-tre sammen med Neymar og Hans mangeårige rival Lionel Messi.

Kilder har også fortalt 90min at PSGs eiere Qatar Sports Investments – et datterselskap av Qatar Investment Authority er opptatt av å styrke navnet sitt i fotball i forkant av verdensmesterskapet senere i år, og signeringen av den globale superstjernen Ronaldo vil utvilsomt hjelpe.

Men PSG gir seg ikke med 37-åringen. Planene for neste år inkluderer å hente Paul Pogba gratis fra Manchester United, Antonio Rudiger gratis fra Chelsea og det franske talentet Evan Ndicka fra Eintracht Frankfurt. Og ikke minst endelig hente hjem Zidane som ny manager.