Keita.

Julen Lopetegui og Wolverhampton sendte på lørdag Liverpool hjem med et smertefullt 3-0 tap. En gedigen sportslig nedtur for Klopp, som gjør en Champions League-billett for neste sesong lite tilgjengelig, men det er ikke første gang mester Klopp er på hælen og kjemper seg tilbake. I kulissene jobbes det samtidig aktivt for å gjøre de rette trekkene før neste sesong.

Naby Keita er en av spillerne klubben har forhandlet med de siste månedene om forlengelse. Flere Liverpool-supportere rister på hodet over at Klopp ikke sender 27-åringen ut på overgangsmarkedet, etter å ha spilt bare 26 prosent av totale Premier League-minutter mulig (Football-Insider) siden ankomsten i 2018 fra RB Leipzig for solide 52,75 millioner pund.

LES: Får det til å koke hos Bayern-bossen

Keita har likevel som spillertype vært en slags favoritt hos Klopp, Liverpool har også vært lite lystne på å tape på investeringen de la inn i 2018 ved å la midtbanespilleren spasere ut som free agent i sommer. Ifølge Fooball-Insider har forhandlingene gått om forlengelse, der Keita må akseptere et solid lønnskutt som resultat av en serie med skader.

Med de mange skadene hos på midtbanen hos Klopps nøkkelspillere, har Keita siden desember vært tilbake på kamparenaen og har spilt overbevisende på kamparenaen etter hamstringskaden som har holdt ham utenfor denne sesongen.

Nok til at Liverpool og spiller blir enige om veien videre på Anfield? Ifølge Football-Insiders kilde har Liverpool nå, på tross av overbevisende spill fra Keita, snudd og vil ikke forsøke å ta opp igjen de strandede kontraktsforhandlingene med Keita. Dette betyr at Liverpool har avskrevet 27-åringen og lar ham spasere ut som free agent i sommer.

LES OGSÅ: 10 ville hester kan ikke få Morten Gamst Pedersen til å slutte med fotball

I løpet av Keitas 4,5 år på Anfield har midtbanespilleren vært på banen i 127 kamper med 11 scoringer og 7 assists. Football-Insider har regnet seg frem til at dette totalt har kostet Liverpool mer enn 80 millioner pund i overgangssum, lønn og bonuser.

I sommer settes det to streker under dette regnestykket, vi tipper ikke så mange Liverpool-supportere kommer til å protestere.