Lindelöf blir, mens managerne kommer og går! eller? (foto: united, twitter)

Mange Manchester United fans benyttet pausen i 8.delsfinalen i den Engelske ligacupen mot Newcastle i går til å gå hjem. Gjestene hadde allerede 0 – 2 ledelse og det vi så fra Manchester United imponerte absolutt ingen.

Kampen endte til slutt 0 – 3 og med det andre tap på rad på Old Trafford for Manchester United.

Presset øker selvsagt mot manager Erik ten Hag etter en katastrofal start på sesongen, som Sporten.com skrev om i går er prisen for å sparke såpass betydelig at klubbens ledelse fortsatt står fast på at nederlanderen er rett mann for jobben.

Daily Express skriver at flere av klubbens stjerner sitter svært løst, de trekker spesielt frem Victor Nilsson Lindelöf «Han kan være en av spillerne som får gå videre»

Jadon Sancho og Danny van de Beeks dager på Old Trafford har allerede begynt å telle ned.

Eri ten Hag skal planlegge å ofre ytterligere fire spillere dersom ikke prestasjonene blir mye bedre fremover. – Vi tror forøvrig ikke Manchester United manageren overlever tap mot Chelsea 6.desember. En dato vi er overbevist om at enten Ten Hag eller Pochettino ryker.

«Lindelöf ble jevnlig eksponert mot Manchester City, men det er en viss sympati for at han måtte dekke under venstrebackkrisen. Når det er sagt, har ikke hans prestasjoner som midtstopper vært på topp denne sesongen heller, og nå ser han ut til å ha falt bak Harry Maguire på rangeringen».

«ten Hag har gradvis faset ut signeringene av tidligere managere, og Lindelöf kan være en av spillerne som skal forlate neste gang hvis han finner seg selv i bakgrunnen når en venstreback blir frisk igjen. United trenger aggresjon og fart i de sentrale backposisjonene. å kunne spille slik ten Hag vil. Lindelöf bidrar altfor ofte uten noe av det».

Daily Express mener at også Christian Eriksen, Antony og Anthony Martial sitter løst i Manchester United.

Nilsson Lindelöfs kontrakt går ut til sommeren. Tidligere har den svenske landslagskapteinen blitt koblet til klubber som Atlético Madrid, Inter Milan og Roma.