Var bare kameramannen på dette bildet som ikke fikk kjeft av Guardiola. (foto: city, twitter)

Du skulle tro en manager var super happy etter å ha snudd 0-2 i første omgang til 4-2 seier mot en av Premier Leagues beste klubber. Tro igjen når det gjelder Pep Guardiola. City-manageren vet at de kommende kampene i PL og Champions League kan starte likt, men da kan det bli umulig å snu. Guardiola tar som oftest på seg ansvar får dårlige prestasjoner av laget, men denne gangen sender han det videre til spillerne – og supportere.

-Vi var langt fra det laget vi har vært. Ikke på den måten vi spiller på. Vi spilte en god andre omgang, men det var mange ting som manglet. Vi spiller «fordi treneren sier vi skal», men det kommer ingenting fra maven og vi manglet mot, begynner Guardiola etter kampen.

LES: Chelseas sjette januarsignering i boks!

-Det manglet passion, ild i øynene og lysten til å vinne. Så manglet vi våre supportere, for de var stille i 45 minutter. Vi har bruk for supporterne våre. Jeg vil ha tilbake supporterne, vi vil ha støtte ved hvert eneste hjørnespark. Deres reaksjon og støtte er grunnen til at vi spiller…, sier en lettet, men alt annet enn fornøyd Guardiola.

Haaland og gjengen slapp med skrekken – denne gangen. City-manageren vet at hvis passion mangler på banen og på tribunen de kommende månedene, da blir det tynt med titler denne sesongen.