Moises Caicedo

Chelsea ønsker fortatt flere spillere før januarvinduet stenger!

London-klubben som ble enig med sin 6. signering i januar i går. Chelsea har dermed brukt utrolige 460 millioner pund siden Todd Boehly tok over klubben før denne sesongen! Men amerikaneren er fortsatt ikke ferdig med å hente talenter til Stamford Bridge.

Brighton har nemlig avvist et bud fra Chelsea på midtbanespilleren Moises Caicedo verdt 55 millioner pund. Brighton verdsetter ham langt høyere.

21-åringen har blitt linket til både Chelsea og Liverpool etter imponerende spill både for klubb og for Ecuador. Flere mener at en type som Caicedo er akkurat det Liverpool trenger for å fornye sin aldrende midtbane, men Anfield-klubben har ikke gjort noe fremstøt foreløpig.

Graham Potter vil gjenforenes med Caicedo.

Graham Potter vil kjøpe Caicedo igjen etter å ha jobbet sammen i Brighton. The Athletic bekrefter at Blues har lagt inn et bud på 55 millioner pund for tjenestene hans, men Brighton har avslått det.

LES: Dette er de klubbene som tjener mest i verden

The Athletic skriver at klubben bare vil vurdere et langt høyere tilbud, men de ser på ham som ikke til salgs og har ingen intensjon om å selge ecuadorianeren denne måneden.

Brighton er ikke under noe reelt press for å selge, med Caicedos kontrakt som løper til 2025 etter at han ankom klubben fra Independiente del Valle i februar 2021.

Det har vært en voldsom prisøkning for Caicedo siden ankomsten fra den ecuadorianske Serie A, med bud på 55 millioner pund etter å ha bare spilt 25 Premier League-kamper for Brighton.