Loris Karius

I sesongstarten fikk Liverpool problemer med skader på midtbanen og måtte løse det kjapt før overgangsvinduet smekket igjen i begynnelsen av september. Newcastle fikk sin smell etter sommerlukking og tvinges til å gå kreativt til verks (les: ringe arbeidsløse keepere) for å løse utfordringen mellom stengene.

Newcastle har fått en lovende start på sesongen, der det er helt tydelig at klubben ikke akter å bruke tid i nedrykksstrid. 7 poeng på 6 kamper, en råsterkt 3-3 kamp mot regjerende mester Manchester City, og tydelige tegn på at Eddie Howe har troppen og spillet til å gi samtlige motstandere kamp om poengene.

LES: Her har du Barcelonas 14 overganger sommeren 2022

Så kom keeper-utfordringen. Manchester United hentet Martin Dubravka i månedsskiftet som backup for David de Gea, med Dean Henderson på utleie til Nottingham Forest. Da Karl Darlow denne uken dro på seg en ankelskade på trening som trolig holder ham ute resten av året, må Newcastle handle.

Ifølge Football-insider kilder ga klubben tidligere Man United-keeper Ben Foster tilbud om korttidskontrakt, men Foster som nettopp hadde forlatt Watford, takket høflig nei. Dermed sto Loris Karius øverst på ringelista.

Ifølge Football-Insider er Karius nå på medisinsk test, med påfølgende signering på ultrakort kontrakt til januar.

Vi har lovet oss selv at vi ikke skal nevne en viss kamp mot et lag som begynner på R og slutter med drid når vi melder om siste nytt om Loris Karius. Den tyske keeperen har hatt noen personlig miserable år bak seg, nå fortjener den tidligere Liverpool-keeperen å starte på nytt.

LES OGSÅ: Ilte ut for å berolige spiller etter oppsigelsen av Tuchel