Har pekt på spilleren han trenger. (foto: chelsea, twitter)

Denne uken har vi vært vitne til en av tidenes korteste gjenforeninger på fotballarenaen. Thomas Tuchel hadde overtalt Chelsea-eierne om å bringe inn hans tidligere toppscorer hos Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang. På tirsdag ble det 59 minutter på banen i Chelsea-drakta for nykommer Aubameyang. Dagen etter var Tuchel historie på Stamford Bridge og gjenforeningen over. Mange stilte seg spørsmålet sammen med den ivorianske spilleren: Hva nå?

Aubameyang har hatt litt av et spesielt år. Bråket hos Arsenal som kostet ham kapteinsbindet og tilgang til kamparenaen under Arteta, den hastige overgangen til Barcelona i januar, suksessen i Barca-drakt, La Liga-klubbens elleville sommershopping som sikret super-Lewandowski i samme posisjon som Aubameyang, exit’en i siste time fra Camp Nou før lukking av overgangsvinduet og retur til Premier League. Så kom det skuffende Chelsea-tapet mot Dinamo Zagreb i Champions League.

LES: Juan Mata har dratt frem signaturpennen

Så hva nå, Aubameyang, nok en klubb hvor du ikke er med i planene?

Ifølge The Telegraph har Chelsea-eierne raskt vært ute og forsikret den ivorianske spilleren om at han fortsatt har en plass i klubben, selv om Tuchel er ute av managerstolen. Den engelske avisen hevder Aubameyang har blitt beroliget med at signeringen ikke bare ble gjennomført for å blidgjøre Tuchel, men at eierne forventer at han også vil spille en sentral rolle under Graham Potter.

LES OGSÅ: Loris Karius hastehentes til Premier League!

Vi hadde ikke blitt spesielt beroliget av denne talen, hvis vi hadde vært Aubameyang. Ny manager, helt nye ark. VIP-kortet 33-åringen hadde hos Tuchel er inndratt.