Dahoud tegner og forklarer for Reus.

Mahmoud Dahoud ble hentet fra Gladbach i 2017 og har fått med seg 137 kamper i Dortmund-drakta med 5 scoringer og 16 assists. Selv om Dortmund bare vinner om dagen og har klatret til andreplass i Bundesliga, vet 27-åringen nå at han er inne i sine siste måneder av kontrakten. En skikkelig nedtur for «Mo» som så for seg kontraktsforlengelse. Ikke lenge etter beskjeden fra sportsdirektøren har de første beilerne banket på døra.

Sportsdirektør Sebastian Kehl fortalte de har avsluttet på en skikkelig måte: -Vi hadde en veldig åpen og ærlig samtale med «Mo» forrige uke. Jeg ga ham beskjed da om at vi ikke kommer til å forlenge kontrakten hans i sommer.

LES: ESPN: Skal overtales til å droppe Barcelona for Premier League

Tyske Sky melder at Mahmoud Dahoud som har vært i klubben i seks år mest av alt ønsket å bli med videre.

-«Mo» har vært med oss ​​i seks år nå, han er en veldig god fotballspiller og jeg har veldig høye tanker om ham med tanke på sporten og hans personlighet. Uansett hva, har vi bestemt oss for å ta neste steg, sa sportsdirektøren.

Ifølge Sport1 har fire storklubber fra tre ligaer meldt sin interesse for den sentrale midtbanespilleren. AC Milan, Sevilla og Leicester har alle banket på hos Dahoud, den mest overraskende er Napoli. Det tyske mediet hevder den suverent beste klubben i Serie A ser potensialet i free agent Dahoud. Ikke god nok for Dortmund-troppen, men interessant for klubben Ruud Gullit har som den klare favoritten til å vinne Champions League.

LES OGSÅ: Leeds vil by på Chelsea-spiller til sommeren