El Nino. Spanjolen kunne ha valgt en karriere rett inn i toppen av modellverdenen, men valgte å gjøre livet surt for forsvarspillere på de største arenaene. Verdensmester med Spania, Champions League-mester med Chelsea, elsket av Liverpool-supporterne. Da Torres la opp i 2019 var det direkte over til å bruke energien på etablering av treningssentre. Da vi trodde vi hadde «mistet» Torres, ble han hentet tilbake.

I 2021 takket Atletico-legenden ja til å ta frem fløyta og involvere seg på treningsfeltet til klubbens akademi. Da Torres var i gang, ble samme intensitet som angrepsspiller for Atletico Madrid, Chelsea og Liverpool lagt inn i trenerjobben.

Les: Overgangen som vil skape et fotballjordskjelv

Nå er 38-åringen assistenttrener for U19-laget til Atletico, der kameraene ikke overraskende zoomes inn på ham når det spilles kamper.

Sammen med hovedtrener Ricardo Ortega er Atletico ledet til final four av UEFAs ungdomsliga for første gang i klubbens historie. På fredag venter Red Bull Salzburg i Nyon.

På veien har de sendt Real Marid og Borussia Dortmund ut av turneringen, i den hjemlige ligaen leder de klart.

Det hviskes og tiskes rundt om i klubben om Torres styrer seg inn mot å bli manager for Atletico Madrid. Statusen til Torres på Wanda Metropolitana åpner de fleste dører. På treningsfeltet og langs kamparenaen har Torres mye av den samme energien og tilstedeværelsen som Diego Simeone.

Er det urealistisk at ungdomstreneren Torres én dag skal lede Atletis flaggskip?

Zidenine Zidane returnerte som manager for Real Madrid, Xavi for Barcelona. Fernando Torres som manager for Atletico høres ikke usannsynlig ut.

Les på Helsesjefen: Hvordan er huden koblet til resten av kroppen?

Selv har han fokus på å bli best med det han jobber med. Rekken med legendariske managere Torres har lært av, er tung: Luis Aragones, Diego Simeone, José Mourinho og Rafael Benitez. Nå er El Nino klar for å jobbe på samme måte som gjorde ham til en av verdens beste senterforwards.

Torres i Atleti-drakt.

En av Goals kilder tett på fotballikonet beskriver treneren Torres som en kombinasjon av det beste fra læremesterne hans.

«Han har en stor dose av den samme drivkraften til Simeone, en god del av de relasjonelle egenskapene Araganes hadde med spillerne sine, en god del av Benitez sitt taktiske mindset, en god del av pushet du må gi laget som Mourinho har. Han har en del av alt.»

Les på Engelske klubber: Putter 110 millioner inn i potten for å kjøpe Premier League-klubb

Torres er treneren som endrer systemet i løpet av kampen fremfor å stole på en fast oppskrift. Han er villig til å endre fra et femspillers forsvar til et enklere 4-4-2. Torres er treneren som har en iboende respekt hos spillerne som vokste opp med ham som rollemodell.

Etter seieren mot Real Madrid i UEFAS Youth League ga målscorer Pablo Barrios noe av forklaringen på suksessen til U19-laget.

«Vi vet alle hvilken spiller han har vært. Når han forteller deg ting på banen, da er det ikke det samme som når andre forteller deg. Han er Fernando Torres, og for å være ærlig: Det er en ære.»

Fernando Torres er tilbake, ingen tvil om det. Vi tror 38-åringen kommer til å ta seg god tid før han kaster seg inn i jobben som manager for Atletico Madrid, men når han først gjør det, da tror vi fotballverden har fått en ny gammel stjerne.

Les: Supporterne nektet å selge klubben til eierne av Manchester City

Litt Araganes, litt Benitez, litt Mourinho og resten Fernando Torres. Vi gleder oss stort til å følge karrieren til El Nino.