Fra sommeren hvor gutta fant hverandre. (foto: united, twitter)

Uansett hva du måtte mene om Paul Pogba, franskmannen var endelig tilbake på banen og kunne svare på kritikken med det han blir betalt uhorvelig mye penger for.

Beina.

Bruno Fernandes hadde bygd opp forventningene til samarbeidet med Pogba og betydning av dette for United. Ole Gunnar Solskjær valgte å stole på at franskmannen var klar, og sendte Pogba utpå i en steintøff kamp mot Mourinhos revansjesugne spillere.

Les: Solskjær må hente ut verktøyet som skaper de ekstra målsjansene

Paul Pogba svarte med å vise at det blir helt meningsløst å avskrive ham på Old Trafford, selv etter et annus horribilis.

Tottenham hadde gitt seg selv en ledelse i første omgang, og Pogba ble satt inn den siste halvtimen for å endre kampbildet. Han oste av selvtillit og dro uredd til i duellene, serverte elegente pasninger – og sørget for straffespark ti minutter før slutt. Fernandes takket for muligheten og sørget for at United fikk med seg et utrolig viktig poeng til kampen om topp-fire i Premier League.

Les på Popidol: Wanda Nara har et kjempeproblem

United-manageren gikk for tre poeng, men kunne halvfornøyd være meget fornøyd med å ha vist frem bekreftelsen om potensialet til duoen Fernandes og Pogba.

– Vi er en klubb som ønsker å ha de beste spillerne i verden sammen på banen. Vi må bare finne en balanse når vi angriper og forsvarer oss. Paul viste at han kan spille med Bruno, sier Solskjær tørt til Sky Sports.

Han visste det, nå ser United-supporterne og motstanderne det også.

Les: Liverpool har fått et ekstra ess i ermet