(foto: west ham, twitter)

Lillebror til den mer kjente Rio Ferdinand, Anton er ute og kommer med gode råd til Declan Rice som for tiden er en av de mest ettertraktede spillerne på balløya. – Parallelt med at krisen i Manchester United øker går også prisforlangende til West Ham for deres største stjerne opp.

Manchester United skal være villig til å bla opp over en milliard, men fortsatt et stykke unna det West Ham krever for Declan Rice.

Les: Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Anton Ferdinand råder Declan Rice til ikke å gjøre et «meningsløst» bytte til Manchester United.

«De kan ikke bidra med mer enn West Ham kan» Dere skal kjempe om europeiske plasser. Det er akkurat det West Ham gjør.

Declan Rice har vært en nøkkelspiller for West Ham United i flere sesonger. På grunn av sin imponerende innsats har midtbanespilleren blitt ryktet til Chelsea, hvor han spilte frem til klubben slapp ham fra akademiet som 14-åring, og nå sist til Manchester United.

West Hams manager, David Moyes, har imidlertid vært tydelig på at Rice ikke er til salgs og at det vil koste 150 millioner pund å kjøpe ham. Nå blir han frarådet å gå til Manchester United av tidligere West Ham-forsvarer Anton Ferdinand, bror til Manchester United-legenden Rio Ferdinand.

– Manchester United er ikke det rette stedet å gå akkurat nå. De er inne i en enorm overgangsperiode. Personlig hadde jeg ventet noen år med å reise dit for å se hvordan ten Hag (Erik, ny Manchester United-trener) gjør det. Hvis han klarer å implementere ideene sine fra Ajax der.

Les på engelske klubber: Manchester United fan Jim Ratcliffe byr flerfoldige milliarder mer for Chelsea enn neste budgiver

– Hva er vitsen med å forlate West Ham for et lag der du ikke en gang kjemper om tittelen? Du vil kjempe om europeiske plasser. Det er akkurat det West Ham gjør, og kjemper for å nå Champions League. I West Ham er du også elsket og en nøkkelspiller.

West Ham ligger på syvendeplass, åtte poeng unna Champions League-plassen med én kamp mer spilt enn fjerdeplasserte Arsenal.

Les på Popidol: Mai ser imponerende ut for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+