Mathias Normann

Ikke uventet, etter å ha slitt i Premier League hele våren rykker Norwich ned igjen til Championship. – Det skjer etter gårsdagens 2 – 0 tap mot Aston Villa.

Med fire serierunder igjen har Norwich 13 poeng opp til Leeds og Burnley på plassene rett over nedrykksstreken, og dermed fortsetter berg-og-dalbane-sesongene for klubben.

Les: Ferdinand med godt råd: «Meningsløst» å bytte til Manchester United

Dette er fjerde sesong på rad at klubben har rykket enten opp eller ned. Neste sesong venter Championship for Dean Smiths mannskap. – Dette skaper en dobbelt usikker situasjon for Mathias Normann som er på lån fra den russiske klubben FC Rostov. Det lå en kjøpsavtale i bunn, hvis Norwich overlevde i Premier League. Nå er det opp til Norwich og Mathias Normann som de fortsatt vil gjennomføre et kjøp. En ting er helt sikkert, han kommer ikke til å reise tilbake til Russland.

Lørdagens resultater i Premier League gjør også at det ser mørkt ut for Watford. De tapte 1-2 hjemme for Burnley, og nå er det tolv poeng som skiller fra Watford og opp til Burnley og Leeds.

Med fire kamper igjen, og maks tolv poeng å spille om, er det en nær umulig oppgave Joshua King og co. står overfor.

Les på engelske klubber: Manchester United fan Jim Ratcliffe byr flerfoldige milliarder mer for Chelsea enn neste budgiver